Η Volley League Γυναικών αναμένεται να επιστρέψει στις 27 Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της εκκίνησης και του ανδρικού πρωταθλήματος.

Η σταθεροποίηση των αριθμών του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός ότι άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή της Volley League ανδρών κάνουν τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ να αισιοδοξούν για πιθανή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος γυναικών μέχρι το τέλος του μήνα.

Αν μάλιστα αποφασιστεί η επιστροφή του πρωταθλήματος στη συνεδρίαση που θα λάβει χώρα 21-22 Ιανουαρίου, τότε το πρωτάθλημα θα επανέλθει στις 27 Ιανουαρίου. Μάλιστα θα υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί κανονικά με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο.

Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Απριλίου. Το μόνο σίγουρο είναι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει με διαφορετικά δεδομένα αφού από τον Ολυμπιακό έχουν αποχωρήσει οι ξένες αλλά και οι Χριστοδούλου, Γιώτα ενώ θολό παραμένει το τοπίο με τον Πανναξιακό.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΑΟ Θήρας διατήρησαν τα ρόστερ τους, ενώ ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τις Ξηντάρα και Κωνσταντέλλου. Το τριφύλλι απώλεσε την Σοφία Κοσμά που συμφώνησε με την Σαφχάουζεν.