Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην εικόνα των παικτών του, δηλώνοντας ικανοποιημένος για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε ότι η διαφορά στην βαθμολογία είναι πλασματική, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Πράγματι το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, μας στοίχησε η δεύτερη μπάλα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν έχει πάντα δικαιοσύνη. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα, ωστόσο δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλό μας, η βαθμολογική διαφορά μεταξύ μας είναι πλασματική και είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι ποδοσφαιριστές μας. Αν το κάνουν αυτό τότε σίγουρα ο άνεμος θα αλλάξει και θα είναι ευνοϊκός για εμάς.

Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λειτουργεία της ομάδας και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας γιατί έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας».