Ο Άντρι Άγκανιτς μίλησε ενόψει της αναμέτρησή με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις νίκες.

Μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου, ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη ένα δυνατό τεστ, αυτή τη φορά εκτός έδρας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο κεντρικός του Δικεφάλου, Άντρι Άγκανιτς τόνισε ότι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά τις μέρες που προηγήθηκαν για να διορθώσουν τα λάθη, από την τελευταία ήττα και θα δώσουν τα πάντα για το διπλό.

«Το πρόγραμμα μας είναι απαιτητικό και έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δυνατό τεστ. Δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το διπλό», όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Εσθονός.

Ο Κώστας Δεληκώστας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αλλά όχι και τα νέα αποκτήματα, τους Εβάντρο Ντίαζ και Μάκη Κανέλλο. Οι δύο παίκτες μένει να ανακοινωθούν επίσημα από τον Δικέφαλο, ενώ ο πρώτος τις προσεχείς ημέρες θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με τη υπόλοιπη ομάδα.