Η εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου αποτελεί ζήτημα ευθύνης αφού σχετίζεται άμεσα τόσο  με την δική σας ασφάλεια όσο και με των συνεπιβατών σας. Είναι πολύ σημαντική λοιπόν η σωστή επιλογή ενός συνεργείου που θα αναλάβει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συντήρηση του οχήματος σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών καθώς έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και εργαλεία τα οποία σε συνδυασμό με έμπειρους τεχνικούς, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Το συνεργείο Renault, Citroen, Peugeot, DS, VAN Auto αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα συνεργεία στην Ελλάδα.

Το τμήμα service ενημερώνεται συνεχώς και πλήρως όσον αφορά στα μοντέλα των συγκεκριμένων βιομηχανιών τα οποία επισκευάζει. Για διευκόλυνση, κατά τη διάρκεια των ημερών που το αυτοκίνητό σας θα επισκευάζεται, σας παρέχεται όχημα αντικατάστασης για να μπορείται να κινείστε. Φυσικά παρέχεται εγγύηση εργασιών, ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της σωστής και οικονομικής συντήρησης του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε , σας προσφέρεται δωρεάν έλεγχος του αυτοκινήτου για να βεβαιωθείτε πως το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές. Αν χρειαστείτε οδική βοήθεια το συνεργείο εξυπηρετεί εργάσιμες ημέρες ολόκληρη την δυτική Αττική.

Να σημειώσουμε πως ακολουθεί τις προδιαγραφές ασφάλειας και χωροταξίας, όπως αυτές ορίζονται από την άδεια λειτουργίας.  Χρησιμοποιούνται επώνυμα ανταλλακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής και συμβατά με το αυτοκίνητο σας χωρίς να απαιτούνται τροποποιήσεις. Παρέχει επίσης υπηρεσία βαφής αυτοκινήτου άλλα και επισκευές φανοποιείας, ενώ παράλληλα λειτουργεί ηλεκτρολογικό τμήμα ,για βλάβες, εγκατάσταση A/C κτλ.

Θυμηθείτε να μην κάνετε εκπτώσεις στην οδική ασφάλεια, αφού η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη.