Οι Σίτι και Παρί φαίνεται ότι προσπαθούν να μπουν στη διεκδίκηση για τον Αλάμπα και μάλιστα να προσφέρουν και περισσότερα χρήματα από την Ρεάλ.

Μπορεί στην Ισπανία να παρουσιάζουν την μεταγραφή του Αλάμπα στην Ρεάλ τελειωμένη, ωστόσο σύμφωνα με την «As» δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πατέρας του Αλάμπα, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε τονίσει πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του γιου του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως μπορεί η Ρεάλ να έχει τον πρώτο λόγο για να τον κάνει δικό της, ωστόσο αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες καραδοκούν για την μεταγραφή του. Ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα.

Η Σίτι και Παρί είναι οι δύο σύλλογοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν υψηλότερο μισθό από αυτόν που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η προσφορά των «μερένγκες» είναι στα 11 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ οι Πολίτες και οι Παριζιάνοι διαθέτουν μέχρι και 14 εκατ. ευρώ για πείσουν τον Αυστιρακό αμυντικό, να πει το πολυπόθητο «ναι».

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Αυστριακού αμυντικού στο τέλος της σεζόν.