Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Μετά τη λήξη του αγώνα έκανε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην δύσκολη επικράτηση του Ολυμπιακού, στη ρεβάνς με τη Μπέρνλι και στη δική του προσπάθεια.

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και πώς του φάνηκε: “Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε από το σημερινό παιχνίδι όπου ο Λεβαδειακός έκατσε πίσω και μας περίμενε”.

Για το εάν ο Ολυμπιακός ήταν επηρεασμένος από το ματς της Πέμπτης με την Μπέρνλι και του βγήκε κούραση: “Νομίζω δυσκολευτήκαμε πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε αρκετά και γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το εάν η νίκη και η καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, είναι ένα καλό εφόδιο ενόψει της ρεβάνς με την Μπέρνλι: “Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Είδατε πως προσπαθούμε να δημιουργούμε συνέχεια ευκαιρίες, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Πέμπτη. Θα δουλέψει σκληρά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κόντρα στην Μπέρνλι”.

Για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα μέχρι στιγμής και για το ποιος είναι ο στόχος του τη φετινή σεζόν: “Θα βελτιώνομαι όσο μπορώ. Είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για την ομάδα και να δίνω όλο μου τον εαυτό για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου”.