Την απόκτηση του Λιθουανού μέσου Βικίντας Σλίβκα ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Μία ακόμα μεταγραφή την τέταρτη του έπειτα από αυτές των Λισγάρα, Τσιλούλη, Ντάουντα και Ντομίνγκεζ ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Λιθουανού μέσου Βικίντας Σλίβκα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» αγωνιζόταν στην Χιμπέρνιαν από την οποία και έμεινε ελεύθερος με την φανέλα της οποίας είχε καταγρέψει στο ενεργητικό του 84 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού ποδοσφαιριστή, Βικίντας Σλίβκα (Vykintas Slivka). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από τη Γιουβέντους ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Μόντενα, Γκόριτσα, Ντεν Μπος και Άσκολι. Το 2017 «μετακόμισε» στη Σκοτία και με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν πραγματοποίησε 84 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας και έχει συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, στους δύο αγώνες με το Καζακστάν και την Αλβανία για το Nations League, διότι δεν ανήκε σε κάποια ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Χιμπέρνιαν. Κάτι που από σήμερα δεν ισχύει.»