Ο 22χρονος εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο Λιβάι Γκαρσία ετοιμάζεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης και μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sports Walla» του Ισραήλ» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ανέφερε πως:

«Κοιμήθηκα ελάχιστα για να προετοιμάσω το ταξίδι μου και να ρυθμίσω τα πάντα. Υπήρχε πίεση χρόνου, αλλά τα κατάφερα. Θα αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο μου στην Ελλάδα».

Σχετικά με το λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ είπε: «Κάποια πράγματα στην καριέρα σου δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Η Μπεϊτάρ είχε ανάγκη τα χρήματα και η ΑΕΚ με ήθελε πραγματικά. Είχα 5-6 ελκυστικές προσφορές, οι περισσότερες καλύτερες οικονομικά από της ΑΕΚ, αλλά την επέλεξα γιατί ένιωσα πως με θέλανε πραγματικά, όπως και όταν με απέκτησε η Μπεϊτάρ. Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο, μου εξήγησε πως θέλουν να χτίσουν πάνω μου και με περιμένουν, πως θα μου δώσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και έκανε ξεκάθαρο πως στο μέλλον θα με βοηθήσει να προχωρήσω σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ένιωσα πως ήταν το καλύτερο περιβάλλον για μένα. Ως επαγγελματίας πήρα μια απόφαση με βάση όσα γίνονται στο γήπεδο. Το πλάνο μου ήταν να μείνω στην Μπεϊτάρ για έναν ακόμη χρόνο, να βελτιωθώ, να έχω καλύτερα νούμερα και να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

Για το πώς αξιολογεί τη σεζόν του στην Μπεϊτάρ απάντησε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες και ίσως απογοητεύσαμε το κοινό μας. Ήμασταν μια νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες από διαφορετικές χώρες που ήθελαν χρόνο να προσαρμοστούν. Η αποχώρηση του Γκάντι Κίντα τον Ιανουάριο μάς επηρέασε, όπως και του Μάικ Οχάνα. Είχαμε τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, αλλά πάλι τερματίσαμε τρίτοι και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα φέτος».

Ενώ για το πώς βίωσε την κατάσταση με την πανδημία στο Ισραήλ: «Η σύζυγος και το παιδί μου δεν ήταν εδώ και το να είσαι μόνος δεν είναι εύκολο. Είδα πολλές σειρές στο Netflix, αλλά δεν είναι η πιο ευχάριστη κατάσταση. Όμως το πέρασα. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος σου σε μια ξένη χώρα σε μια περίοδο καραντίνας, αλλά μάλλον κι αυτό είναι ένα μέρος της ζωής ενός επαγγελματία που ταξιδεύει στον κόσμο».