Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε μετά από τον αποκλεισμό του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο των «κίτρινων», ενώ σημείωσε πως έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο πάθος. Έπρεπε όταν βάλαμε το γκολ να τα δώσουμε όλα, να γυρίσουμε το ματς και να το πάρουμε.

Στην έδρα μας έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μια ομάδα όπως ο Άρης πρέπει πάντα να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Είναι και το άδειο γήπεδο αλλά δεν θα σταθώ εκεί αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε και να δουλέψουμε για να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά στεναχωρήθηκα με τον αποκλεισμό, αλλά θέλω να δουλέψω και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την ομάδα».

Για το σχήμα με τους δύο επιθετικούς: «Η αντίπαλη ομάδα είχε κάτσει πίσω και δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε».