Ο τεχνικός του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος, στάθηκε στα μικρά στοιχεία που έκαναν τη διαφορά γι’ αυτόν, στη νίκη με 75-57 επί του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από το BCL από τον Κεραυνό Στροβόλου.

«Η χαρά από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι για εμάς αν έχει εξίσου σπουδαία με τη χαρά της σημερινής νίκης είναι κάτι εξίσου σημαντικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν. Οι ομάδες θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, προέρχονται από 8 μήνες αποχή.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε ομάδες που τη μία αγωνίστική παίζουν σαν ομάδες NBA και την άλλη δεν τις αναγνωρίζετε. Είχαμε πει ότι θα αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο του Ηρακλή και αυτό κάνουμε μέσα από την καρδιά μας. Πρώτο πράγμα που σκέφτεται οποίος έρθει να παίξει στον Ηρακλή είναι το γεμάτο Ιβανώφειο.

Ελπίζουμε να αλλάξουν οι συνθήκες και να τους έχουμε και πάλι κοντά μας. Στα αγωνιστικά, θα σταθώ σε 2 σημεία που δείχνουν την αποφασιστικό τη τα και το ψυχικό σθένος των παιδιών. Η ομάδα πήρε 36 πόντους απ τον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε τρομερή θέληση απ όλους. Το δεύτερο στοιχείο είναι οι 57 πόντοι που έβαλε ο ΠΑΟΚ. Τους κατεβάσαμε σχεδόν 30 πόντους απ το μέσο όρο του. Ένα τρίτο στοιχείο που δείχνει την αποφασιστικότητα τους ριναι οτι σε συνολικά 30 άστοχες προσπάθειες οι 9 ήταν επιθετικά ριμπάουντ. Έχουμε και τα αρνητικά όπως οι 12 πόντοι που δώσαμε από λάθη και τα 9 κλεψίματα που δώσαμε στον ΠΑΟΚ αυτά είναι στοιχεία που θέλουν διόρθωση.

Η Κύπρος ήταν ένα «χαστούκι» για την ομάδα, ήθελαν αυτό το ματς για να αποδείξουν ότι ο αποκλεισμός ήταν μια κακή παρένθεση» ανέφερε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Ηρακλή.