Ο Όμρι Κάσπι αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από πάρα πολύ καιρό λόγω τραυματισμού, στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο έμπειρος Ισραηλινός, ταλαιπωρήθηκε από ένα θέμα στο γόνατο του και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην αποψινή επιστροφή του στη Euroleague, που αναμένεται να είναι ένα από τα γεγονότα του αγώνα.

«Το κορμί μου και το γόνατο μου είναι μια χαρά. Το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή, είναι η κούραση και να μπορέσω να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, δεν είχα τρέξει για περίπου ένα χρόνο, που είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Euroleague, μετά από τόσο καιρό. Θα έχω ένα όριο στα αγωνιστικά λεπτά μου, αλλά είναι υπέροχο συναίσθημα να ξαναμπαίνω στην ομάδα» είπε αρχικά και στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν πέρασε από το μυαλό του, το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Δεν το σκέφτηκα, επειδή είχε έρθει η ώρα, αλλά επειδή το κορμί μου δε μου επέτρεπε να παίξω. Φυσικά ήταν κάτι για το οποίο μίλησα με την οικογένεια και την ομάδα μου και βάλαμε όλες τις επιλογές στο τραπέζι. Πήγα σε ένα γιατρό, με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Πιστέψαμε όλοι, ότι με την κατάλληλη αποθεραπεία, θα μπορούσα να επιστρέψω. Αυτή, είναι μόνο η αρχή, αλλά νιώθω πολύ καλά» είπε ο Κάσπι.