Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, τη συνέχεια των play off, αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί το συμβόλαιό του, αλλά τα ματς που έχει μπροστά του ο Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε απογοητευμένοι. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Είναι στενάχωρο αλλά έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα για την συνέχεια: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί παίκτες, ο κόουτς διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα, η σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει την σταθερότητα: «Σίγουρα χρειαζόμαστε μια σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Η εικόνα της ομάδας σήμερα ήταν αρκετά καλή, αξίζαμε τη νίκη αλλά φεύγουμε μόνο με έναν βαθμό από την Τρίπολη. Κοιτάμε μόνο μπροστά και έχουμε να κερδίσουμε πολλά».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι. Έχω κάποια επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή, με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ’ αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν».