Ως παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται ο Αγκιμπού Καμαρά, που θα στελεχώσει την Β’ ομάδα των ερυθρόλευκων την νέα σεζόν.

Πρόκειται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Λιλ που θεωρείται ένα ιδιαίτερα μεγάλο ταλέντο και που οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τον κάνουν δικό τους.

Και αυτό διότι και ο ίδιος ο παίκτης στα 20 του χρόνια δεν θέλει να μείνει στη Λιλ και έχει πειστεί για το πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων. Στην πρώτη ομάδα της Λιλ μάλιστα έπαιξε ένα ματς, στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου σκόραρε κιόλας αλλά στις μετέπειτα επαφές που έγιναν δεν επήλθε συμφωνία στο να υπογράψει νέο και κλειστό επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Αγκιμπού Καμαρά προορίζεται για τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνιστά ένα σημαντικό απόκτημα για τους Πειραιώτες. Ο Καμαρά είναι 20 ετών και παίζει ακραίος επιθετικός, φορ αλλά και έξω δεξιά και αριστερά στον άξονα. Με τη Β’ ομάδα της Λιλ είχε 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ουσιαστικά ήταν παίκτης της Β’ ομάδας της Λιλ (που προοριζόταν όμως για την Α’ ομάδα) και είναι από τη Γουϊνέα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Γουϊνέας, οπότε θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Τότε θα έρθει για να κλείσει και τυπικά και να αρχίσει προπονήσεις σε πρώτη φάση με την πρώτη ομάδα.