Με χιούμορ αντιμετωπίζουν στην ομάδα της Κατερίνης το δημοσίευμα της «Expressen» που έκανε λόγο για επαφές με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Καμία βάση δεν έχει το δημοσίευμα της σουηδικής «expressen» που μιλούσε για ενδιαφέρον του Πιερικού για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο παράγοντας της ΠΑΕ, Μπάμπης Πεΐδης. Σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 αντιμετώπισε με χιούμορ το όλο σενάριο και είπε ότι το αυτοκίνητο του πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας στοιχίζει όσο το μπάτζετ των «ασπρόμαυρων».

Όπως είπε:

«Όπως το είδατε το είδα κι εγώ. Είναι λίγο εκπληκτικό. Πιστεύω ότι όσο είναι το μπάτζετ του Πιερικού κάνει το αυτοκίνητό του. Δεν ισχύει, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τα οικονομικά μας είναι μεν ανθηρά αλλά όχι και τόσο. Ακόμα και σπίτι για διακοπές στην Πιερία να είχε, οι συγκεκριμένοι προπονητές θέλουν συγκεκριμένα πράγματα για να δουλέψουν», ανέφερε σε πρώτη φάση, για να προσθέσει.

«Κατά κάποιον τρόπο, επιστρέφουμε στην κανονικότητα για τον Πιερικό. Σιγά-σιγά αρχίζουμε να ερχόμαστε εκεί που αξίζει ο Πιερικός. Να μην περνάει αυτά που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια, να κοιτάει ψηλότερα. Να μας κάνει να χαμογελάμε».